Разбира се, бихме искали да резервираме полет до Малдивите или Доменикана, но за съжаление - не всеки може да си позволи това.


За щастие, има дестинации, които са не по-малко красиви и впечатляващи и където престоят няма да ни струват скъпо.

А най-хубавото е, че някои са много наблизо до нас.

Черна гора

Забравете Хърватия. Черна гора е една добре пазената тайна.

Разположена срещу тока на Ботуша, страната впечатлява със своите скалисти планини и крайбрежни църкви, няма тълпи, но ще намерите местни ресторанти, предлагащи вкусни кебапчета и сармички.

Испания

Вече можете да намерите евтини полети до Мадрид и Барселона. Хотелите също са на разумни цени, а Гауди, тапас и историческите сгради са в изобилие.

Тайланд

Ако сте мечтали за Тайланд, не спирайте, тъй като полетите до тази страна стават все по-достъпни. Тук настаняването и храната са много евтини, а плажовете и забележителностите нямат край.

Индия

Полетите до Индия не са много евтини, но за сметка на това настаняването там е. От плажовете на Гоа и величието на Раджастан до оживените улици на Мумбай и, разбира се, великолепният бял мрамор на Тадж Махал, възможностите за забавление са безкрайни.

Страната е огромна и разнообразна, затова не се заседявайте само в Делхи.

Намибия

Тази слабонаселена югозападна африканска страна се радва на стабилност и безопасност, откакто придоби независимост преди почти 30 години.

Поради сравнително ниския си туристически наплив обаче, Намибия предлага много добри цени за сафарита, както и възможност да се запознаете с една по-различна култура.