Рая Пеева вече трета седмица се опитва да докаже колко е щастлива с Явор Бахаров след като той я шамароса в центъра на София и за това получи 9 месеца пробация с 12-месечен изпитателен срок. Тези дни актрисата навърши 29 години. На рождения си ден покани само жени. Гаджето ѝ бе единственият мъж в компанията.
„Бъдете спокойни! Жива и здрава съм!”. Така Рая Пеева се обърна към своите последователи в социалните мрежи в опит да ги убеди колко добре се чувства във връзката с Явор Бахаров. Дни след арестуването на актьора тя накара свой колега да я снима, докато се приготвя за представление в театър „Възраждане”, пише "Уикенд".

„Ето я Рая Пеева! Руса и прекрасна!”, каза колегата, на пострадалата от шамарите на любимия си звезда. После тя уточни, че все още се радва на здраве и добро настроение въпреки клюките по свой адрес.

Когато обаче миналата неделя вечер Рая реши да събере близки хора, за да отпразнува своя 29-и рожден ден, край нея не се виждаше нито един мъж с изключение на ревнивия Явор Бахаров. Празникът бе в столично заведение, а на масата на актрисата, освен нея и гаджето ѝ, бяха забелязани само 2-3 нейни приятелки. С това звездата от „Скъпи наследници” без да иска потвърди, че човекът до нея е крайно ревнив и не търпи други мъже дори да седят на една маса с нея. 

„Горкичката! Поканила е само жени, за да не направи Явор нов скандал, защото този път ще влезе директно в затвора!”, цъкаха с език хора от съседните маси.

Самият Бахаров изглеждаше доста запуснат. Личеше, че от седмици по лицето му не е минавал бръснач, което обаче явно не е проблем за влюбената Рая. За празника той демонстративно я поздрави в Инстаграм, където профилите и на двамата актьори са отворени и може да се разглеждат от всички. „Честит рожден ден, Усмивке прекрасна! Бъди здрава и бъди с мен. Буря си ти”, написа Бахаров. А Рая отговори с „Обичам те!”. 

Деня преди вечерното събиране в бара тя също е прекарала в женска компания. Актрисата показа снимки, на които се вижда, че е била обградена с приятелки. Сред тях се забелязва победителката от третия сезон на „Мастършеф” Божана Кацарова, за която отдавна се знае, че е близка с Рая и дори дължи на нея участието си в готварското шоу. За част от дамите в компанията е известно, че имат мъже до себе си. Нито един от тях обаче не е бил допуснат на „женското парти” на рожденичката.

Въпреки тези странни обстоятелства Рая Пеева твърди, че това е бил най-хубавият рожден ден в целия ѝ живот. Актрисата продължава да го играе щастливо влюбена в Явор Бахаров и да се опитва да убеждава всички, че между двамата няма никакви проблеми.