"Instagram" звездата Кристен Ханчър, на която почти четири милиона души са последователи, по невнимание стартира предаване на живо по време на секс с приятеля си.

18-годишната канадската видео блогърка стана известна благодарение на публикуването на кратки музикални клипове, върху които движенията на устните съвпадат с текста на песента. Една огромна аудитория следи отблизо всяко нейно движение, така че инцидентът, който й се случил, не се измъкнал незабелязан.

Както пише The Sun, по време на секс, тя или нейното гадже случайно натиснали телефона и започнали да излъчват на живо в "Instagram".Клипът продължил около три минути. За съжаление на феновете, камерата била покрита, затова последователите се задоволили само със звуци, коментари и въздишки.
 

Излъчването било гледано от 14 хиляди души, които коментарите по време на случващото се. Когато разбрала за самия видеоклип, тя грациозно се измъкнала от ситуацията, като написала: "Чувствам се много неудобно, но това беше непреднамерено, така че го забравете".

Превод и редакция: БЛИЦ