Красавицата Радост Драганова се намирала в тежък емоционален шок и ревяла неутешимо. Като причината, разбира се, се посочва любовна мъка. Източници на Хот Арена, близки до нея, разкриха, че тя действително е в тежко емоционално състояние и в нея бушуват урагани от чувства. Което донякъде се потвърждава и от ексклузивния сигнал.
"Радост Драганова е зарязана от любовниците си и се опитва да се върне при Ники Николов. Часове наред седя на оградата на къщата му в село Кокаляне и се молеше да й отвори. Дано Ники не изглупее и не я прибере след многото рога, които му сложи. Докато беше с нея, от къщата му непрекъснато се чуваше как се карат. Знаеше се, че са в развод. Въпреки това, Радост се опита да обърне нещата в своя полза, след като бе отритната от всички."  

Около името на водещата на "Мармалад" отново се разшумя заради скандалния й личен живот. Според слухове, Радост е била зарязана от поредния си любовник - банкерът Иво Георгиев. Причината е била паралелна връзка, която е поддържала с господин в Лондон. Споменаваше се името на Крис Вронски, влиятелно лице в тв среди, на 63 години. Заради него Драганова често пътувала до английската столица.

Надали след тази поредна порция скандални разкрития Ники Николов ще иска пак да прибере змия в пазвата си. А тв водещата отново е в немилост и нервите й явно не са издържали.