През последните няколко дни, напрежението в Къщата ескалира до краен предел и нервите на някои от Съквартирантите просто не издържаха.
По тази причина Аня Пенчева и дъщеря й Петя Дикова заявиха категоричното си желание да напуснат Vip Brother 3 завинаги. За жалост, това помрачи празничното настроение на останалите и VIP-овете определено са провесили носове. Двата враждуващи лагера не пожелаха да заровят томахавката.

Причина за желанието на Аня и Пипи да напуснат са нестихващите скандали и неразбирателството между актрисата и "Мис България" 2001 - Ивайла Бакалова. Без да искат, и останалите VIP-ове станаха неделима част от войната между двете властни дами.

В момента, звездите са разделени на лагери, които не спират да враждуват помежду си и да се коментират. Мъжете не могат да разберат как се стигна до тази неловка ситуация, а някои от тях категорично отказаха да вземат страна в разприте.

За жалост, гост - звездата тази седмица - Любо Ганев се оказа в най-неловко положение, защото той постоянно се опитва да играе ролята на арбитър. Вместо да се забавлява и да спомага за набирането на средства за благотворителност, волейболистът снове между сестри Бакалови и Аня и Пипи, за да ги сдобрява. За сега - неуспешно! Напрежението в Къщата определено е на път да развали празниците на Съквартирантите, които дори и не се сещат, че е Великден. /БЛИЦ