Бившата годеница на скандален украински милиардер, съдружник на Ринат Ахметов – Снижана Фурсова, бе инкогнито една седмица в София за снимките на най-луксозен БГ-календар. Той ще бъде подарен на 1000 от най-влиятелнтите българи, начело с президента Георги Първанов и премиера Сергей Станишев.
Вице Мис Украина дойде по покана на МА ЕВРОМОДЕЛС и на нейните мениджъри Патриция Кирилова и Нина Николова.
Единствената публична изява на красивата украинка бе на партито на списание ЕГО в хотел Кемпински. Появата привлече като магнит най-богатите българи, които бяха гости на партито, обявено за светско събитие № 1 у нас. Освен на заможните българи, Снижана стана любимка и на танцьорките, които бяха атракция на партито, организирано от Спас Русев. Те слязоха от сцената, за да танцуват с нея пред погледа на бизнес лъвове като Васил Божков, Ветко Арабаджиев, Борислав Дионисиев, Чавдар Александров, Георги Георгиев, Красимир Гергов и цяла армия пловдивски богаташи.
Красавицата почти цялата вечер бе компанията на шефа на Транспортната комисия към СОС и общински съветник от ГЕРБ Радослав Тошев. Към тях се присъедини и Вице Мисис Вселена и тв звезда Мариана Маринова.
„В България наистина се забавлявате по-добре дори и от нас. Толкова искам да остана още тук, но имам неотложни ангажименти в Украина. За разлика от Киев, София е запазила старата си архитектура, при нас вече е пълно с небостъргачи. Виждам, че вече сериозно се работи и по инфраструктурата тук, което ще направи още по-красив града”, призна хубавицата, която бе избрана и за вице МИС ЕВРОМОДЕЛС СВЯТ 2008. /Светлана Славкова, БЛИЦ