Ричард Величков – мускулестият мачо от Мадан, беше основен персонаж във „ВИП Брадър” след напускането на Кулагин. Фитнес инструкторът от Мадан се изфука, че е бройнал под завивките красивата моделка Розмари, а самата тя не потвърди думите му и започна едно дълго разследване имало ли е секс или не. Но, уви, зрителите така и не научиха истината на 100%.

Фитнес инструктора, разказа подробно какво точно е правил в тъмницата с Рози пред "Уикенд". За съжаление той категорично отказа коментар по темата, но пък ни разкри други, не по-малко интересни неща за живота си и за участието си в хитовото риалити.

- Ричи, съжалявате ли, че не успяхте да стигнете до финала на тазгодишния „ВИП Брадър”? Малко ви оставаше до триумфа...

- Чувствам се идеално в момента и се радвам, че форматът приключи. Не бива да забравяме, че съм на 7-мо място и де факто съм финалист. Не са ме изгонили с номиниране, аз просто излязох малко преди края на „ВИП Брадър”. Може да не съм първи в шоуто като Наско Колев, но съм по-известен от него. Той е популярен като бившето гадже на Мария Илиева. Чувствам се повече победител от него, ще остана в съзнанието на зрителите като по-голямото име.

- Допускахте ли, че Атанас Колев ще спечели формата?

- Бях твърдо против! Исках всеки друг за победител, но не и него. Дори предпочитах Божана да спечели. Тя показа характер, хъс и преди всичко себе си в Къщата. Наско спеше до 12 часа на обяд, което не е поведение на шампион.

- Зрителите обаче избраха Наско да спечели...

- Не вярвам... За мен този вот е като на „Евровизия”. Идеята е да се покаже, че всеки може да стане победител във „ВИП Брадър”.

- Щом всеки може, защо вие не сте шампионът?

- (Смее се.) Наско е слабият характер и няма нищо общо с мен. Аз имах две седмици рухване, но след това се вдигнах много добре на крака. Той беше човек, който не изказваше мнението си и спеше постоянно. Аз бях сам срещу останалите... Да си отварям ли устата и за този, който написа песента за мен? Той си позволи да заяви, че ми е нужна самоирония. Твърдеше, че трябва да съм над нещата, а след това се сдуха за 5 дни, когато Мира Добрева се изказа относно чистенето на тоалетната. За Папи Ханс говоря... Малко преди да изляза от Къщата, се вдигнах действително като шампион – бях със самоирония, с усмивка, доволен от себе си. В момента дори се радвам, че имам хит.

победител!

- Кои са най-трудните ви моменти в шоуто?

- Седмицата, когато мисията ни беше да сме ангели, и пускането на двете видеа за Розмари. Още в деня, когато казах някои неща в изповедалнята, се почувствах зле и се извиних. Рози не прие толкова зле видяното на записа, знаеше, че се опитвам да си изкупя вината и искрено съжалявам. След това се опитаха да ми утежнят още повече живота с песента. Това беше най-тежката ми седмица! Много лошо беше, че рухнах, когато чух парчето „Супер жалък”. Просто трябваше да се надсмея, както в момента ми е забавно... Трябваше да се зарадвам, че ще остана в историята и с песен. Сега имам хит за себе си.

- Злите езици твърдят, че сте българомохамеданин. Ще ги опровергаете ли?

- Твърдението, че съм помак, не отговаря на истината. Роден съм в Смолян, християнин съм. Майка ми и баба ми също са християнки...

- В какво ще вложите хонорара от „ВИП Брадър”?

- В нищо, за мен това не бяха много пари. Участвах в предаването заради самото преживяване и за да си направя реклама. С хонорара от „ВИП Брадър” въобще не мисля, че ще си купя нещо голямо. Със сигурност ще си взема някои неща, които след седмица, най-много две, ще покажа на хората. Но няма да платя за тях с парите от шоуто, защото те още не са ми преведени по сметката.

- Говори се, че сте си купил титлата „Мистър София” за 3 бона...

- Журито на „Мистър София” се състоеше от 20 човека. 16 от тях бяха за мен. Една от съквартирантките ми в Къщата - Нора Недкова, също беше сред оценителите и гласува аз да спечеля. И Маги Сидерова даде своя вот в моя полза.

- Имал ли сте сериозна връзка в живота си?

- Не, не съм изживял голяма любов. Може би това се дължи на мащаба на амбициите ми, на многото цели, които гоня. Пък и не се съм готов още да се отдам, да се отпусна в една връзка, защото се страхувам да не бъда разочарован.

- На колко години направихте сефтето?

- На 17. Тогава за първи път бях с момиче.

- Как изглежда в представите ви перфектната жена?

- Много държа на усмивката. Нямам определени критерии за външност.

- Ако Розмари си нямаше приятел, бихте ли й станал гадже?

- Рози е уникално момиче, каквото би искал всеки мъж. Много е добричка, винаги усмихната и позитивна. Разликата в годините между мен и нея обаче не позволява да бъдем заедно. Дори и да си нямаше приятел, аз не бих могъл да й дам онова, което тя заслужава. Розмари е на 33, а аз - на 24. Дама на нейната възраст мисли за деца, докато в момента аз съм фокусиран върху кариерата.