Глория демонстрира перфектна форма за снимките на каталог с моделите на "a's" за лятото на 2009-а. Доста топманекенки могат да гледат само номера на фланелката на страхотната певица, пише "Стандарт".
 Тя е наистина като изваяна.
И затова стана лице, тяло и душа на марката. И въпреки че няма никакви проблеми с апетита, дамата мина на плодове и зеленчуци малко преди да застане пред обектива. Глория е върл фен на системата, разработвана от д-р Емилова. Звездата обаче не разчита единствено на минимализираните калории. Тя не пропуска да отиде поне три пъти в седмицата на фитнес. И е страхотна плувкиня. Чаровницата без особени усилия може да удари рекордно за аматьори време. Италианският дизайнер, който беше тук за премиерата на новите одежди, ахна, като я видя.
Какви са изненадите в тенденциите за догодина? Стилистите на a*s fashion for living бъркат дълбоко в архивите и изтупват от праха големите хитове на 20-те, 60-те, 70-те и 80-те години. Освежените теми са "Кино", "Африка", "Сен Тропе", "Сакура" и "Rock*n Roll". Основните цветове са мотивирани от нежността, енергията, емоцията и класата. Енергичните миксове са от млечно-пастелни тонове, прашни и мъгливи, класическото черно и бяло с драматичен привкус, експлоатираното вече сребърно и златно. Неоновите цветове отново излизат на сцената - ярки, крещящи и пресилени. Всевъзможни оптически игри ще присъстват в десените за пролетта и лятото. Усещанията за материите повтарят тези, които инспирират цветовете - от лекото и ефирното, създаващо усещане за романтика и комфорт на тялото и духа, до сложните архитектурни конструкции и сплитки. /БЛИЦ