Ирен Кривошиева правила секс за пръв път в манастир и то не в кой да е, а в Роженския. „Помня го и още как“, споделя актрисата пред "Телеграф" и допълва, че е било весело, още повече, че се е случило в ученическите й години. „Случи се в Роженския манастир, първият ми грях е там. Бях с голямата си любов от училище, ходихме навсякъде заедно и просто се случи“, споделя тя.

По това време двамата с гаджето й се връщали от лятната си ваканция, но преди да стигнат София решили да се отбият в манастира за кратка разходка. Наивни, влюбени и готови на всичко, за да получат поредната доза адреналин, те се отдали един на друг.

„Не съм осъзнала част от греховете си“, през смях споделя Ирен, която явно крие и други пикантни истории от миналото си.

Тя криела случилото се в манастира години наред. И ако преди се е срамувала от случилото се, сега разказва с усмивка за него. Интересен факт е, че тя го премълчава дори и в атобиографията си „Моят грях“.

Кривошиева е известна с петте си брака, аборта от законния си тогава мъж и маниакалното желание да роди дете от Стефан Данаилов. Днес тя твърди, че сегашният й мъж – операторът Николай Николов, е любовта на живота й.