Столичният бонвиван Христо Сираков, показа изискан вкус при избора си на качествено япосно уиски. Бизнесменът бе сред ВИП гостите на откриването на новия ресторант EISHA на бул. Арсеналски 81Б.

По червения килим освен Сираков минаха Любен Дилов-син, посланичката на Индонезия у нас, както и много бизнесмени, светски личности, журналисти. Новото кулинарно бижу на София – EISHA посрещна гостите си с автентична фюжън кухня, последна мода в храненето от Япония, Тайланд, Корея, Виетнам, Китай и Индонезия.Рецептите са разработени от суши майсторите и главните готвачи на ресторанта, обучавани от известен майстор готвач от о-в Бали.

На гостите бе предложен и смайващ винен лист, който включва над 100 етикета. Само в ресторант EISHA могат да се опитат няколко вида чудесно японско уиски, което в последните години се наложи сред ценителите на напитката. Дегустацията бе съпроводена от звуците на саксофона на Dani SAX и вокалите на Стоян Петров и Симон Цонева. Великолепната организация на вечерта бе дело на ослепителната Аяда Манчелари, която в последно време е сменила модния подиум с организиране на светски и пиар събития.