След като дълго липсваше от телевизионните екрани, Къванч Татлъту отново изгря в сериал и пак е прелъстител със заплетена съдба, пише po-krasivi.net. В Турция от началото на ноември тръгна „Дръзкият и красавицата“, първите епизоди имат висок рейтинг, което означава, че сагата вероятно ще бъде показана и в България.
Бившият модел, познат от сериалите „Перла“, „Двама завинаги“, „Забраненият плод”, „Север Юг“, „С Русия в сърцето“, сега е Джесур (името означава дързък, смел). Младият мъж си купува земя в село, в което някога е живяло семейството му. Планът му е да отмъсти на богаташа, който владее почти всичко наоколо и е виновен за смъртта на баща му, пише „Всичко за семейството“. Ще го накаже по най-болезнения начин, като му вземе най-ценното -дъщерята.

В ролята на тази красавица е Туба Бююкюстюн, която българите са гледали в „Гордата Аси“, „Под липите“ и „Огнено сърце“, пише . Джасур я спаси от опасността бясно препускащ кон да скочи с нея от висока скала в морето още в първите минути на сериала. Тя обаче няма намерение лесно да се предаде, а в интригите се намесват брат й, снаха й,

годеникът и, неговата майка. Засега сюжетът изглежда леко елементарен, но е минала само втора серия, така че драмите тепърва ще се
заплитат. Освен това според първите анонси сериалът трябваше да се казва „Черно и бяло“ и вероятно героите му няма да се окажат толкова еднопосочно положителни и отрицателни, колкото изглеждат в началото.