Музикантът Любо Киров се е сдобил с нов любовник, за когото мнозина му завиждат. Певецът е забърсал млад секси атлет с добре оформени мускули и плочки на корема. По всичко си личи, че добре поддържаният младеж е фитнес маниак и е пленил Любо на първо място с визията си. Двамата споделят ежедневието си изглеждат като живеещи на семейни начала, колкото и това да стъписва доста хора, пише столичен ежедневник.
В понеделник бившият вокал на група „Те“ бе забелязан с въпросния младеж на пазар в квартален супермаркет в южните квартали на София. Докато хитовият певец пълнеше торбата, в която сложи и бутилка маркова ракия за вечерта, младокът стоеше отвън, припичаше се на слънцето и чакаше приятеля си да излезе. 

Момчето бе облечено с дънкови бермуди и снежнобяла фланелка без ръкав, за да изпъкват бицепсите му. Прическата му също беше перфектна. На неговия фон, Любо изгледаше повече от неглиже - с намачкана блуза, смъкнати и леко мръсни дънки, както и рошава коса.

Неочаквано при плащането на касата се оказа, че на Киров не му достигат няколко лева. Той веднага отърча при момчето, което с готовност извади няколко банкноти и му даде да плати. „Я, виж ти, новият бил не само млад, ами и щедър“, отбелязаха свидетели на случката в магазина, пише "Всеки ден". 

Запознати в интимния свят на Киров са категорични, че това не е първото му младо и красиво гадже, но явно е първото, което е и щедро. предипните все са изпозлвали певецът заради славата и парите му, но явно днес той е намерил любов без задни мисли.