Абсолютна инвазия на моделки, манекенки, дори определящи се като мутреси жени цари сред кандидатките за участие в новото риалити шоу на ТВ2 "Размяна на съпруги", съобщава в. "168 часа".
Предаването трябва да тръгне в ефир през пролетта. Идеята му е две жени да разменят домовете си за 10 дни. През първите 5 дни те ще живеят според правилата, създадени вече в дома, а в следващите 5 ще се опитат да наложат собствените си навици на чуждите съпрузи и деца.

В българския вариант на шоуто за около месец вече са се записали над 1000 семейства, споделиха продуцентите. От тях едва 200 преминаха успешно внезапните проверки и са допуснати до финалния кръг, от който ще се отделят победителите.
При проведените кастинги реализаторите на шоуто се натъкнали на странна тенденция. Мнозина от кандидатките били жени, занимаващи се основно с това да полагат грижи за вида си - модели, кандидат-манекенки и дори такива, които прямо се определяли като мутреси.
Това са млади жени, които наистина изглеждат добре. Те не ходят на работа и посвещават цялото си време на СПА процедури, солариуми и всевъзможни разкрасяващи салони. Мотивът им да участват е да покажат колко незаменими са и колко нещастни ще бъдат съпрузите им без тях, обясниха от ТВ2.
Голяма доза показност царяла и при друга категория кандидат-участници - сънародниците ни в чужбина. До момента желание за участие са заявили 36 български семейства, живеещи в Испания, Гърция, Турция, Франция, САЩ.
Прави впечатление, че те по-скоро искат да се покажат, да ги видят роднините и приятелите в България какъв живот са си уредили. С една дума - да се изфукат, казва режисьорът на шоуто Станислав Тодоров.

Най-младото семейство, записало се за участие, е от Пловдив. Жената е на 21 години, студентка, а приятелят й на 25 г. Имат бебе на 6 месеца, но преценили, че рискът няма да е голям за детето.

Най-възрастната двойка кандидати са баба на 69 години и дядо на 75 г. Двамата са заедно от 50 години, имат две деца и три внучета. Дядото призна, че от Живково време чакал жените да станат общи и се надява, ако ги изберат, да му се падне жена на около 50 години, смеят се от екипа.
Засега кандидати политици няма. /БЛИЦ