Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са едни от най-обичаните двойки в Холивуд. През 2000 г. известните актьори се женят в Ню Йорк и след 20 години все още са щастливи заедно и лудо влюбени един в друг.


Двамата трогателно се поздравиха за годишнината от сватбата си в социалните мрежи. Катрин публикува романтични кадри от семейния архив, а Майкъл разказа как се е запознал с бъдещата си съпруга през 1988 година.

„На днешния ден преди 20 години с Майкъл се оженихме!! Каква невероятна вълшебна нощ беше това! И 7304,85 дни и нощи по-късно, сега аз те обичам, както тогава. Благодаря за любовта и смеха“,  написа актрисата под трогателния фотос.

Майкъл се влюбил в Катрин, когато я видял в „Маската на Зоро“. „Гледам този филм и казвам: „Уау, кое е това момиче, тя е невероятна!“ – спомня си актьорът. Месец по-късно той има шанса да се срещне с актрисата на филмов фестивал във Франция, където тя е само за един ден. 

Същата вечер двукратният носител на „Оскар“ споделя за чувствата си на Катрин. „Предполагам, че направих голяма грешка, но я погледнах и казах:„ Просто искам да ти кажа, че ще стана баща на децата ти“. И тя каза: „Чувала съм много за теб. Мисля, че всичко това е истина. Лека нощ!“ 

„Мисля, че се обърках напълно, но се радвам да кажа, че тогава установихме контакт, а останалото е история“, добави Майкъл. „Честита 20-а годишнина, любима! Обичам те винаги и завинаги“, написа от своя страна актьорът.