Любовният триъгълник Валери Божинов-Алисия-Златка и скандалите между двете силиконки хич не вълнувал гаджето на плеймейтката, самбиста Благой Иванов-Багата, признал самият той пред "Нощен Труд".

Разправиите вървят вече няколко месеца, след като националът се унесе във флирт със Златка из столичните заведения и хотели. Скандалът придоби брутални размери, след като Златка нарече съпругата на Божинов проститутка, Алисия пък се закани да я съди. А играчът на "Манчестър Сити" заплаши Златкта с мутри.
Откакто последните трима си вадят кирливите ризи, самбистът не се е срещал очи в очи с Божинов. но и да го види, най-много да му се усмихне, твърдят негови близки пред изданието. Отношенията му с изгората вървели по мед и масло, въпреки скандалите. Боецът изобщо не се вълнувал докога двете ще се дърлят, а се отдал на яки трениорвки. Сребърният медалист от европейското първенсво по самбо се готви за световното по бойно самбо в Санкт Петербург в средата на ноември.
"Не само е сексапилна, но е и страхотна домакиня", похвалил Златка пред НТ Багата. Той разкрил, че заради него плеймейтката готвела и наблягала на вкусотиите с месо.
На въпрос не се ли засяга, че казват зе ниго "гаджето на Златка", вместо за нея "гаджето на Багата", той отсича: "Не искам да се пише и говори за мен. Който трябва, ме познава". /БЛИЦ