Упорити слухове носят, че Николета Лозанова готви вендета за омразния си враг Венета Райкова. Миналата година по това време най-изненадващо блондинката катурна от стола на водеща на „Папараци“ плеймейтката, която остана като залята с кофа ледена вода.

Сега обаче злите езици твърдят, че Лозанова има стратегия, с която да се завърне скоро на мястото си на водеща в неделния праймтайм и да елиминира Венета завинаги. Венета първа даде повод зрителите да заподозрат, че може и да не я гледат наесен на малкия екран. Това стана след нейн коментар в социалните мрежи, където обяви, че на „44 години започва живота си отначало“.

И тъй като блондинката вече официално е разведена със съпруга си Тихомир и това не е новина за никого, всички се усъмниха, че промяната не се отнася за личния й живот, а за професионалния. Още повече, че според запознати, Венета се държала като примадона в цялата телевизия. От своя страна, откакто Николета се раздели с „Папараци“, тя се надяваше, че ще й се предоставят по-големи възможности за развитие в други телевизии. Това обаче не се случи и плеймейтката потъна в ефирна забрава.

Вместо всяка седмица да се изявява на екран, тя напомняше за себе си с по някоя и друга секси снимка, дело на старата й нова половинка Ники Михайлов. Лозанова пренесе целия си живот в Кипър, където вратарят играе, което обаче я държи далече от светлините на прожекторите. Така се зародил и планът й да си върне старата работа, дори ако се наложи да преглъгтне егото си.

Според запознати Николета сама е потърсила бившите си продуценти Иван и Андрей с молба да я върнат на екран, уверявайки ги, че е готова на всичко, за да се върне в предаването. Брюнетката дори сама им предложила да се включи като гост-звезда в новия сезон на „Фермата“, за да стоплят отношенията, а зрителите на bTV да си я припомнят. Освен че била готова да копае, да дои животни и да ги води на паша, плеймейтката щяла да ограничи максимално разкрасителните си процедури, с които е свикнала да се глези в ежедневието си и да се покаже в натурален вид. Не е ясно обаче дали продуцентите са приели сделката, тъй като за предаването „Фермата“ се канят доста по-различен тип известни личности, а и Николета може изобщо да не издържи на суровите условия на риалитито.