Бременна ли е Йоана Буковска? Това питат феновете на сериала „Откраднат живот”, след като актрисата, която винаги е във форма, показа подозрително коремче в един от последните излъчени в ефир епизоди, пише "Уикенд". 
Застанала в профил, с впита в тялото й рокля, Йоана Буковска изглежда съвсем като бременна. Това направи впечатление на всички, които редовно гледат лекарския сериал на Нова тв. Подобно изпускане на коремчето е най-малкото нетипично за актрисата. Тя открай време е известна като една от жените с най-хубаво тяло в родното кино и дори раждането на близнаците Любомир и Вяра преди 5 години не промени идеалните й мерки. Само до преди няколко месеца Йоана изглеждаше идеално и в най-тясната рокля, а сега е повече от очевидно, че има корем. Това не остана незабелязано от зрителките, които вече обсъждат на официалната страница на сериала, че любимката им като че ли е бременна. 

Самата актриса не крие, че е родила трудно своите две деца, наложило се е да прави ин витро процедура, за да забременее. Тя е една от много малкото жени, които работят в киното и театъра и са ползвали целия отпуск по майчинство, който им се полага по закон. След като роди пред 2012 г., остана вкъщи повече от две години, за да се грижи сама за близнаците си. 

Още тогава Буковска каза, че й се иска да има още деца. Заговори се, че няма нищо против да направи нова ин витро процедура и да изтърпи всички неволи на бременността, раждането, безсънните нощи и смяната на памперсите. Въпросът сега е дали 5 години след раждането вече се е решила на това, или просто е качила няколко излишни килограма, които са се лепнали на корема й. В полза на предположението, че е бременна, натежава видът на лицето й, което също изглежда променено. Около очите на Йоана са се появили торбички, каквито доскоро тя нямаше. 

Ако Буковска наистина е бременна, тя вероятно ще напусне „Откраднат живот”. Това обаче би се отразило доста зле на рейтинга, защото героинята й Виолета Захариела е една от най-любимите на зрителите. Възможно е да не я изключат напълно от сценария, а само да намалят присъствието й на екран, предават от Уикенд.