Уникални кадри от боя между фолк певиците Ивена и Габриела ще бъдат показани в извънредно издание на предаването "Градски легенди" по ТВ2 тази събота.
Тази седмица фолк-певиците Ивена и Габриела се сбиха пред стотици погледи в клуб „БИАД”. Екипът на „Градски легенди” разполага с уникални кадри от грозната сцена и ще ги покаже тази събота от 22.00 часа. Операторът на светското шоу се е намирал точно на мястото на събитието и успя да заснеме дърпането на коси и раздаването на шамари. Светският експерт Антон Стефанов пък ще разкаже цялата хронология на скандала между двете певици.

В студиото на „Градски легенди” с пресни впечатления ще бъде една от участничките в двубоя – Ивена. Тя ще разкрие скандални факти за колежката си. За първи път ще стане ясно, че Габриела е заплашила с убийство по телефона Ивена. Освен това червенокосата фурия на „Ара” ще разкрие с коя друга певица се е сбила Габриела, как е истинското й име и кой е проправил пътя й в попфолка.
В интервюто на Антон Стефанов пък гост ще бъде гримьорката Силвия Стойчева. Пред Тони тя ще разкаже повече за известните си клиентки и новото си гадже. Освен това ще стане ясно дали Силвия е скарана с бившия си съпруг – Наско от БТР. /БЛИЦ