Рапърът DEE е вторият известен участник в новия сезон на риалити предаването „Фермата”, който ще започне през септември. Една от причините той да влезе в предаването е, че сред основните линии в новия сезон ще бъде темата за съвременния патриотизъм, а в продължение на над 20 години DEE е живял в САЩ, разказа той пред bTV.
Рапърът сподели, че въпреки че ще му липсват забързаният начин на живот, партитата, приятелите и семейството му, за него ще бъде интересно да приеме това предизвикателство.
 
За да се подготви за участието си, той ще посети Международния панаир на занаятите и изкуствата във Варна. Там вече се намира и първият участник, за който се разбра, че ще бъде част от новия сезон на риалити шоуто – Елен Колева.
 
Психологът на „Фермата” Ани Владимирова пък разкри, че основният критерий в подбора на участници по време на кастинга е била тяхната различност. Тя сподели, че е приятно изненадана от факта, че 20 – 25% от хората, които са се явили, са били младежи, намиращи смисъл в това да се върнат обратно към корените си.