Христо Сираков избра елегантен начин да отговори на слуховете, че отново е скъсал с ергенлъка. Това се случи на последното Playboy парти в Bedroom Club.

Топ звездите от страниците на Мъжката Библия се качиха на сцената, за да превърнат вечерта в истинска бохемска рапсодия. 


 


Изненадата на вечерта стана огромният букет червени рози, които Христо Сираков поднесе на Жанета Осипова. Това развитие на любовната история между тях изглежда напълно логично. За връзката между актуалната носителка на титлата "Miss Playmate 2018" и бизнесмена се говори от няколко месеца, уточнява Канал 3.

Пикантно: Палавият Христо Сираков вкара в леглото си и "Мис Плеймейт" 

БЛИЦ припомня, че Жанета Осипова скандализира обществото като преди дни се появи полугола пред храм-паметник "Александър Невски". Малко след това тя лъсна с лесбо снимки. А за капак през последните дни не спираше с провокациите. Вчера обаче тя съобщи за тотален обрат на това защо се появи като полугола булка пред храма.
 
В кулминацията на вечерта, Сираков изненада своята нова любима, като се доближи до сцената, докато тя танцува и и подари 101 рози. Фактът, че това се случва в присъствието на десетки медии и репортери, говори само за едно – Христо Сираков и Жанета Осипова са официална двойка. 


 

 
Това не беше единствената изненада на вечерта. Пъстра смесица от разнообразни ВИП-гости, беше събрала на едно място привидно несъбираеми величини, като Деси Димитова (Деси Фотосесията) и прочутият ни диригент маестро Максим Ешкенази, които си направиха заедно поне 30 селфита!