Богатият, но самотен гръцки съпруг на актрисата Елена Петрова е пощурял и ловува за гаджета в интернет. Според запознати, с мимолетните си любовни афери олигархът Аристотелис Фотилас отмъщавал на бившата си жена за рогата, които тя му е слагала, твърди hotarena.net.
Арис, както се представя във виртуалното пространство богаташът, прави всичко възможно да впечатли родните  красавици и да споделят леглото, публикувайки свои снимки, с които демонстрира висок стандарт на живот. Бившият съпруг на актрисата владее отлично 4 езика – освен гръцкия, който му е майчин, Арис говори свободно английски, испански и български. 52-годишният мераклия е уточнил, че се вълнува от жени, футбол, масажи, еротика и социални мрежи. 

Преди няколко години гръцкият милионер и актрисата прекратиха сложните си семейни отношения. Елена Петрова първа окичи с рога богатия си съпруг. Иначе скромната и примерна актриса от доста време насам никак не се свенеше навсякъде да афишира топлите отношения с по –младия си любовник Светлин, който е оператор в bTV. След раздялата с него Елена не страда дълго и се залюби с един от най-вървежните режисьори – Мартин Макариев. Горещата връзка обаче завършила с драматична раздяла. Макариев й бе отмъкнат от колежката й Луиза Григорова.

Преди 14 години Елена пресякла пътя си с този на гръцкия милионер Аристотелис Фотилас на откриването на магазин от голяма верига мобилни телефони. Любовта между тях пламнала от пръв поглед, но едва 9 месеца след първата им среща Фотилас се престрашил да покани Елена на среща. Бизнесменът я ухажвал в продължение на цяла една година, тъй като първоначално Елена не се впечатлила от възпълния чичко. Заради нея той се стопил с 20 килограма, а за да демонстрира чувствата си, гръцкият богаташ наел хеликоптер за разходка над нощна София. 

На 21 юли 2006 г. актрисата каза официално „да” на богатия грък. Ден по-късно 5 свещеника венчаха младоженците в столичната църква „Света София”, след което вдигнаха сватба по холивудски тертип, под открито небе в резиденция „Бояна”. Като предсватбен подарък Елена получи от милионера Фотилас два апартамента в баровския квартал „Лозенец”, точно срещу Южния парк. В единия от тях, който е 250 кв.м. Елена и децата й живеят и до днес. 

На 20 ноември миналата година съдия-изпълнител обяви за продан другия от тях на ул. „Чавдар Мутафов” 39. За публична продан бе обявен апартамента от 61 кв.м. за 90 000 лв. заради необслужван ипотечен кредит. Впоследствие Елена успя да се споразумее със съдия изпълнителя и спаси жилището от продажба, а парите вероятно дойдоха от джоба на богатия Аристотелис.