Актрисата Александра Сърчаджиева се изгаври с фолкпевицата Мара Отварачката на 17-ите годишни награди на Военния театър-"МаксиМ", съобщава "Телеграф".
Церемонията в съботната вечер бе решена като пародия на "Мюзик айдъл" и дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчеджиев влезе в ролята на Мастия - друг прякор на журиращата в риалитото пайнерка. Нейният възлюблен Иван Ласкин пък сложи латексова маска на главата, за да му лъсне кубето като на Дони, а героят си кръсти Дардони. В ролята на Фънки влезе Александър Дойнов, който се представяше като Свински. "Мастия да бъде убита с кирка, отровена и изгорена! Не на кича", призова Дардони  след предизвикателното изпълнение на "фолкпевицата"-"специален поздрав към шефа на това приятно чалга заведение". Ласкин също пропя в дует с внука на големия оперен певец Николай Гяуров - Мартин изявяващ се в театър "София" , песента на Дони и Момчил "Шапка на цветни петна".
Йоана Буковска спечели "МаксиМ" за водеща женска роля в спектакъла на Теди Москов "Пътува Одисей" . Актрисата е на първо място и в класацията  на зрителите , гласували по интернет за най-добър актьор през сезона, следвана от Камен Донев и Леонид Йовчев. "Наградата е за всички колеги -знаете как е при Теди Москов - няма главни и второспепенни роли, всички сме заедно, каза развълнуваната блондинка, след като получи отличието.
Александър Дойнов заслужи "МаксиМ" за водеща мъжка роля за участието си в същия спектакъл. Антоанела Добрева - Нети бе отличена за поддържаща роля-Стела в "Колекцията" от Харолд Пинтър под режисурата на Крикор Азарян. /БЛИЦ