Фолкпевицата Софи Маринова се ожали, че не е била с мъж от 7 месеца. Изпълнителката го заяви в предаването "Като двекапки вода", където се изявява този сезон, пише"Телеграф".
Певицата, която е душата на тазгодишното шоу, се оплака, че не е получавала мъжки ласки отмного месеци. По време на репетициите за превъплъщението й в образа на младата сензация Тита менторът на "Като две капки вода" Станимир Гъмов я попита от колко време не е правила секс. "От много, чакам Гринго да си дойде", ожали се Софка. 

В края на септември миналата година Тодор Давидов, по-известен като Гринго, бе арестуван заради изнудване на известния айтоски бизнесмен Асен Атанасов  - Асиф. Срещу 31-годишния мъж бе подаден сигнал, че притежава незаконно оръжие и съмнителен брой СИМ-карти, които е криел в колата си. Още в началото се появиха слухове, че двамата със Софи Маринова са прекратили връзката си след задържането му, но певицата и до днес продължава да отрича това да е истина.

Очевидно ромсата перла е решена да изчака любимия си, който все още е в следствения арест и не се знае кога ще бъде освободен.

Тя е категорична, че за тези 7 месеца не е поглеждала друг мъж, а няма и такива намерения. Фолкдивата дори сподели, че много се старае да се представя добре в предаването, за да може като Гринго излезе, да я гледа колко добре й се получава.