Тази вечер във VIP Brother 3 Live ще проследим втората артистична мисия на съквартирантите – латино танци. Петимата номинирани съквартиранти ще танцуват в ритмите на мамбо, салса и самба, a техни партньори на сцената също ще не по-малко известни личности.
Дачо ще танцува с  адреналинката Алекс, Кристияна с Георги Мамалев, Емил Кошлуков с Мариана Попова, Саша с Бинака Панова, а Тодор Славков с адреналинката Жана.

Освен за събиране на благотворителни средства, танцуващите съквартиранти ще се борят и за спасяване от елиминации, които са утре – четвъртък, отново на живо от студиото на VIP Brother.
Двете двойки, събрали най-много пари за благотворителност тази вечер, ще се спасят от елиминации утре.

Също тази вечер в къщата ще бъде сменен и седмичният VIP гост. Румен Луканов, който изкара една седмица като съквартирант, участва в няколко мисии, пя на сцената и дори номинира, си тръгва тази вечер. На негово място в къщата на VIP Brother 3 ще влезе една от най-скандалните звезди в България – Азис. Костинбродския славей, телевизионен водещ и екс-VIP съквартирант също влиза за една седмица в къщата, за да подкрепи благотворителния сезон на шоуто.

VIP Brother 3 зарази с благотворителност цяла България - от деца, които даряват свои дрехи, до големи фирми, които предоставят безвъзмездно огромни площи за реклама с цел допълнително събиране на средства. Последната подобна инициатива е безвъзмездното предоставяне на над 200 рекламни страни на билборди и рекламни пана из цялата страна. Идеята е на Емил Кошлуков, който дълго време убеждаваше съквартирантите, че с дружни усилия и ако всеки от тях използва контактите си във външния свят, могат да помогне още повече за каузите. След проявата на тази инициативност, екипът на VIP Brother 3 се свърза с една от най-големите фирми за външна реклама и лични приятели на Емил. От фирмата реагираха светкавично и предоставиха безвъзмездно над 200 рекламни страни на билборди и рекламни пана в най-големите български градове. От днес до 5-ти април 22 града на България, между които София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Велико Търново, Търговище, Перник, Смолян, Враца, ще осъмват с визията на съквартирантите и с телефония номер, на който българин може да даде своя скромен принос за някоя от каузите в настоящия сезон.
Текста под билборда гласи – Емил и приятели в подкрепа на децата на България

Цяла седмица VIP съквартирантите събираха пари в помощ на талантливте деца, лишени от родителска грижа. Те влязоха в ролята на певци, улични артисти, праисторически герои и латино танцьори. Тази вечер е и последна за първата кауза. От утре мисиите, игрите, благотворителният съботник и всичко останало ще бъде тематично обвързано с втората благородна кауза - Изграждане на спортни площадки в домовете за изоставени деца./БЛИЦ