Сексапилната звезда на сръбската телевизия „Пинк“ Габриела Пейчев привлече вниманието върху себе си с участието си в шестия сезон на риалитито „Фермата“ през 2015 година. Тогава тя не се притесняваше да влезе в разправия с други участници като дори си размени удари със своя конкуретка, припомня македонският „Вечер“.
Атрактивната българка беше и в романтични отношения с манекена Раде Лазич, но събра погледите на зрителите, когато във „Фермата“ залюби Семир Джанкович, който беше женен за нейна колежка. Габриела му беше любовница за няколко месеца, докато двете участваха в надпреварата за нови звезди на фолк телевизията „Пинк“.
 

След края на формата българката записа песен и кариерата ѝ пое по добър път, както и личния живот - започна връзка с хандбалиста Милош Меденица, на когото дори се врече във вярност. След една година тя издаде още една песен и после изчезна от медиите.
 
В Сърбия се чудят какво се случва със секси българката, която беше сочена за „наследница на Цеца Ражнятович“ по време на фолк риалити шоуто.
 
Отговорът е, че междувременно тя се е разделила с Милош. Това беше потвърдено от снимките ѝ в Инстаграм. В момента Габриела го раздава „необвързана“, опитва се да се наложи в Сърбия и региона и търси песен, която да я върне на сцената с пълна сила.