Не съм правила стриптийз на приемния си изпит в НАТФИЗ, категорично заявява в интервю за в. "24 часа" актрисата Виолета Марковска, която е една от танцуващите звезди в шоуто "Dancing Stars".
"Разбира се, че е лъжа. Да кажеш стриптийз, е напълно изопачаване на нещата. Беше танц, който всеки кандидат-студент трябва да подготви на изпита. Тогава въобще не бях силна в танца. Искам да обясня на хората - никога не съм се занимавала с танци, както говорят и пишат. Шоуто ме научи на ритъм, научи ме да вкарвам мисъл в движенията", обяснява Вили.

"На приемния изпит в НАТФИЗ се явих с танца на Никол Кидман от мюзикъла "Мулен Руж". Песента е на Кристина Агилера. Зорница от балет "Дива" ми направи хореографията - беше адски ефектно и красива", пояснява тя.

"Нищо не съм съблякла", категорична е Виолета. "Бях по жартиери и рокля, както е Никол Кидман във филма. Но мисля, че не се справих съвсем добре, само облеклото ми беше ефектно. Аз съм актриса и да се съблека на сцената няма нищо лошо. Не се притеснявам. Голяма работа, че ми се видяла гърдата по време на танца и ми паднала презрамката. Чудо голямо!", казва още Вили. Тя отрича да го е направила нарочно, тък като по думите й няма нужда от тези трикове. 

Актрисата споделя още, че е отказала да се снима в гола сесия за списание "Максим". "Снимките са с еротична нагласа и се гледат от много широка публика. Не съм готова за това сега. Понататък ще видим", обяснява Виолета. /БЛИЦ