След като преди няколко дни стана хаджия на Божи гроб, актьорът Владо Пенев се кръсти и както Христос преди повече от 2000 години.

"Кръстен съм и в река Йордан!!!", написа под кадър, с който обяви личното си събитие във Фейсбук звездата на Народния. На фотоса той е в традиционната бяла роба и е нагазил във водите на реката.

Звездата от „Бащата“ замина на отдавна планираната екскурзия в Израел веднага след празниците. Да пътува е сред любимите хобита на Пенев, който въпреки мъглата успя да изкачи и Мачу Пикчу в Перу преди година. Тогава той изрази щастието си, че за първи път заедно с него куфарите стегнала и дъщеря му Яна.

Да стане хаджия беше друга мечта на актьора. Той позиционира пътуването си точно в почивката между сезоните на „Откраднат живот“, където облича престилката на проф. Цонев.

Новите епизоди на поредицата ще се завърнат през пролетта с мотото „Любовта лекува“, а докторите ще пристъпят за първи път в болница, различна от специално изградената за целите на продукцията „Свети Кирил“. Според слуховете, снимачното лечебно заведение ще се намира в близост до летището в София.