Чувствам се прекрасно с Христо, задоволена съм във всяко едно отношение. Не съм с него само заради парите, а заради всичко, което е. Това разкри Зара по Нова телевизия за връзката си с Христо Сираков, който е с 29 години по-голям от нея. Той вече има две деца и прякорът му е “100-те манекенки”, заради многобройните му връзки с млади и красиви момичета.
Зара разкри, че в началото не й е било приятно от този прякор, но вече е сигурна в мъжа до себе си. Заради голямата разлика в годините тя се е замисляла какво ще стане, ако има дете. Но засега това е твърде рано за мен, споделя финалистката от първия Биг Брадър. Тя обикаля с Христо по целия свят, последно е била на шопинг в Милано. Не съм с Христо заради парите, обаче каза Зара. И добави, че би била и с мъж, който няма неговите възможности. Парите пък  показват успял човек, силен мъж, добави брадърката.
Тя сподели, че е била впечатлена от чара и ерудираните маниери на Христо Сираков. Между нас има химия и привличане, външният вид не е фактор, обясни още Зара какво намира в толкова по-възрастен мъж от нея. Карам го да се чувства щастлив и влюбен, както и той мен, каза още Зара. Тя обаче отсече, че не подкрепя едно младо момиче да прави компромиси със себе си заради връзката си, което обаче при нея не се случвало. /БЛИЦ