Изтощителни тренировки провеждат звездите, за да се подготвят за първото си излизане на сцената на шоуто Dancing Stars в понеделник. Вчера една от звездите припадна по време на един от най-енергичните танци - джайв.
Заради инцидента треньорът на националния отбор по художествена гимнастика й предписа всички медикаменти и хранителни добавки, които използваха гимнастичките при възстановяването си от олимпиадата в Пекин. Звездата нае и трима масажисти, които да се грижат за рехабилитацията й.

Последната участничка, която до вчера беше зад граница, се завърна в България и започна репетиции часове след като кацна на летището. На аерогарата тя беше посрещната от снимачен екип, който засне първата й среща с нейния партньор.

Същевременно двама от професионалните танцьори – двойка шампиони по стандартни танци на България,- заминават на тренировъчен лагер в Италия за няколко дни. Те споделиха, че вече са се уговорили със своите звездни партньори да наваксат тренировките след завръщането си, дори ако се наложи да танцуват и през нощта.

Днес пред bTV членовете на журито Нешка Робева и Владимир Божилов обясниха по какви критерии ще бъдат оценявани участниците в Dancing Stars. Звездните двойки ще печелят оценки от 1 до 10, като крайната за всяка двойка ще се формира поравно от оценката на журито и sms вота на зрителите. Журито ще оценява професионално, а зрителите - емоционално. При равен резултат превес ще има вотът на публиката.

Нешка Робева сподели, че за разлика от професионалните конкурси по спортни и латино танци, всеки член на журито ще аргументира своята оценка пред участниците в шоуто и зрителите. /БЛИЦ