Снимките по втория сезон на шоуто „Ергенът“ в момента продължават текат в Бодрум, но вървят към своя край. Водещият Наум Шопов сподели в социалните мрежи, че новият сезон е много по-интересен от миналогодишния. Той допълни, че са работили почти денонощно, но по план след броени дни трябва да се приберат в родината, пише "Уикенд".

Всички вече страдали от крайно изтощение, а причината се кореняла в ограничения бюджет на формата. Екипът гледал по-бързо да заснеме сцените, да си свърши работата и да се върне в България, за да не се дават излишни пари за наеми, гримьори и т.н.

От кухнята на шоуто издават, че актуалните моми били набутани по 6 в стая и изобщо не разполагали с лично пространство. Повечето се записали за участие с идеята да изкарат една луксозна почивка в Бодруд и да се сдобият с малко популярност, но останали неприятно изненадани от реалността.

Те чакали с часове само, за да се доберат до банята и нямали време нито за качествен сън, нито за каквато и да било почивка под слънчевите лъчи или до басейна.

Мераклийките за слава бъхтели почти денонощно пред камерите. Новият „ерген“ – пианистът Евгени Генчев, бил по-свободен от задължения, ала кандидатките за сърцето му снимали до малките часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, така и в този повечето сцени били режисирани и участниците се съобразявали с „ролите“, които им разпределили предварително.

Сред хубавиците, които са заминали за Турция, е манекенката Розмари Тишер. Тя нашумя с участието си във „Вип Брадър“ преди четири години, но сега пак напира за тв изяви. През последните седмици дългокраката брюнетка е в Бодрум, но още не е ясно дали се бори редом до останалите моми за сърцето на Евгени, или е част от екипа на предаването.

Тишер е голяма почитателка на формата и по време на първия сезон го отразяваше активно в подкаста си. Тя интервюираше всички отпаднали дами, дори издаваше любопитни подробности от развитието на сюжета. Вероятността да са я поканили да коментира и втория сезон е голяма.

От друга страна, не е известно хубавицата да има гадже, та нищо чудно да я видим в действие.

Както знаем, друга известна дама - Ваня Щерева също е в Бодрум. Тя отлетя за Турция още в началото на октомври. 52-годишната блондинка публикува кадри от летището, направени от дъщеря ѝ Мила Роберт. Александра Гърдева от първия сезон пък побърза да ѝ изпрати виртуални целувки, знаейки къде отива писателката.

33-годишният Евгени Генчев даде заявка, че е по-интелигентен и емоционален от фитнес гуруто Виктор Стоянов. Зрителите обаче са скептични, че ще срещне сродната си душа точно там. Предшественикът му също не успя да открие любовта си във формата. В момента Виктор е обвързан с влогърката Мария Тарашманова.