Мрежата прегря заради доста странно видео от Пловдив. Кадрите бяха споделени във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив".

"Ако някой ми каже какво се случи тук, направо ще го призная....!", пише Петър Ташев, качил видеото.

На пръв поглед на кадрите няма нищо странно - коли са се наредили на Т-образно кръстовище в града, на което има знак "СТОП", и изчакват подходящ момент, за да се включат в трафика по основния път.

Червеният Фолксваген, който е първа кола, дава мигач за ляв завой. Втората кола - Опел, минава успоредно, но не дава мигач, с който да предупреди в коя посока ще тръгне.

Малко след това Фолксвагенът "сменя" мигачите - от ляв пуска десен.
 Секунди след това обаче червената кола не тръгва в дясно, а в ляво. същият момент Опелът, който е от дясно на Фолксвагена, от лява лента тръгва в дясно.

Като по чудо двете коли се разминават без да се ударя и въпреки сбърканите светлинни знаци. При това без да предизвикат ПТП и с другите коли в движението.

Именно странните маневри от страна на водачите подлуди мрежата. Коментарите, които заваляха под видеото бяха повече от култови: "Две блондинки зад волана"; "Тия се движат по новите правила"; "Аз мислях, че само уикендите и през почивните дни излизат "шофьорите", а те се движели по всяко време"; "Заради такива други измират по пътя"; "Така става като книжката ти се е паднала от награда" и т.н.

Видеото, което потресе мрежата може да видите ТУК!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света