По света има толкова много красиви и интересни места, че на повечето от нас ни се струва огромна загуба дори само да си помислим да не излизаме от родния град и да не разгледаме света. Въпреки че повечето хора приемат с отворени обятия идеята да пътуват, не всички са толкова омагьосани от нея.

Всъщност има някои зодии, които не обичат да пътуват, но не биха си признали.

Рак
Домът е мястото, което носи най-голямо щастие на представителите на тази зодия. Когато прекарват качествено време у дома си, те се възстановяват най-добре от стреса и напрежението.

Когато го напускат за дълъг период от време, за да изследват онова, което се крие зад стените му, те влизат в „авариен режим“.

За тях е по-трудно да се отпуснат в нова среда, да се адаптират към новата обстановка и да оценят промяната. Независимо колко много се наслаждават на пътуването, им липсва всичко, свързано с дома.

Дева


Те са изключително организирани и имат стратегически подход, когато пътуват. Девите буквално планират всеки свой ден и подготвят всичко предварително, за да знаят какво да очакват.

За жалост обаче, нещата често не вървят по план, особено по време на пътуване. Тогава представителите на тази зодия обикновено се превръщат в кълбо от нерви.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Скорпион
Искането от Скорпионите да бъдат гъвкави и отворени към нови възможности се оказва прекалено голяма молба за тях.

Когато нещо се обърка по време на пътуването, от полета до хотелската стая, родените под този знак може да се сринат, а настроението им ще засегне всички останали.

Ако Скорпионите не се забавляват, никой друг не си прекарва добре. Емоциите им са дълбоки и когато са разочаровани, сте на път да станете свидетели на експлозия от хаос или най-малкото досадно мрънкащ спътник.