Актрисата, певица и продуцент Деси Тенекеджиева се трогна от каузата на Дивна и желанието й да помогне на приятелката си Кристин Илиева. Двете претъпяха тежка катастрофа преди месеци, а моделката все още не може да се възстанови. 

Тенекеджиева призова в личния си профил приятели и последователи да се включат в добрата кауза и да посетят благотворителния концерт.

Ето какво точно е посланието й:

"Скъпи приятели
Нека подкрепим едно много талантливо, умно, деликатно и мило, но преди всичко прекрасно човешко същество с огромно сърце- ДИВНА. Тя има желание да помогне на скъпата си приятелка Кристин да се възстанови напълно след жестоката и нелепа катастрофа, която преживяха заедно и която, за съжаление може да се случи на всеки един от нас...Бих искала само да ви споделя, че познавам добре Дивна още от 10 годишна, когато Миро я избра за свой партньор в ТВ формата “Пей с мен” и след това даже двамата спечелиха по категоричен начин музикалното реалити. Оттогава Дивна е нашето дете. Обичам я и я подкрепям във всичко, което прави и така ще бъде и занапред.Това, което се случи беше жестоко и несправедливо както към Кристин...така и към Дивна. И двете минаха през изключително тежък период, който не пожелавам на никой. Повярвайте ми... психическото състояние на Дивна беше много тежко... И понеже все още има “доброжелатели” и недоразбрали...държа да отбележа... Дивна НЕ е употребявала нито алкохол, нито някакви забранени субстанции... Дивна НЕ е карала с бясна или дори с превишена скорост... Просто лошо стечение на обстоятелствата...миг несигурност ..и светът се преобръща... Но.. най-важното е, че всичко е на път да завърши добре..Затова ...Бъдете ХОРА! Бъдете ЧОВЕЦИ! Моля ви, подкрепете Дивна и Кристин и станете част от прекрасния благотворителен концерт, който Дивна организира с приятелите си! 
12-ти ЮНИ от 19ч в Интер ЕКСПО Център! 
Билетите са на символичната цена от 12лв.
Аз няма да мога да присъствам, защото не съм в БГ, но ще се се опитам да помогна с нещо от сърце. Отделно, бих искала да подаря 20 билета на първите двайсет човека, които ми пишат на лични. Условието ми е, всеки един от тези 20 човека да доведе поне по един приятел, който на място да си купи билет или в платформата на Еventing.bg. 
И разпространявайте събитието, елате с приятелите, с децата си...Каузата е благородна и чиста, а концертът не е за изпускане и ще е страхотен! С участието на едни от най-обичаните бг. музикални утвърдени, но и млади звезди като Мария Илиева, Любо, D2, Михаела Филева, Папи Ханс, Тита и много др. Разбира се начело на отбора ще е Дивна!!! Прегръдки от студения и дъждовен Лондон... Но...Очаквам слънцето поне на 12 -ти юни да изгрее, поне в София"