Холивудската звезда Рон Пърлман заяви, че нарочно се е изпикал върху ръката си, преди да се срещне с продуцента Харви Уайнстийн и да му се наложи ръкостискане с него. Това разкри самият той в Туитър.
 

„Разказвал ли съм ви за онзи път, когато Харви Уайнстийн ми каза, че ще трябва да му стисна ръката на благотворително събитие, и влязох в мъжката тоалетна и се изпиках върху цялата си ръка, след това отидох право при него, за да си го получи?“, написа звездата от „Хелбой“ и „Синове на анархията“.
 
68-годишният актьор не разкрива подробности кога се е случило миризливото ръкостискане. Той критикува и американския президент Доналд Тръмп, с което си навлече гнева на сина му – Доналд Тръмп-младши: „Значи си знаел, че е изнасилвач, и вместо да направиш или да кажеш нещо, си си напикал цялата ръка? Представи си колко нападения над невинни жени можеше да предотвратиш, ако не беше страхливец“, написа той също в Туитър.
 
Както БЛИЦ съобщи, маститият холивудски продуцент Харви Уайнстийн е обвинен в различни видове сексуално непристойно поведение от над 70 жени, като някои от случаите са отпреди десетилетия.
 
Превод и редакция: БЛИЦ