Орлин Павлов заклел приятелите си от сега нататък да пазят пълно мълчание за личния му живот. Певецът, който в момента се вихри в „Скъпи наследници“ , не желаел да се тиражират детайли около връзката му с екзотичната брюнетка с чети на мулатка, с която се появи на купона за старта на сезона в bTV. Още по-малко пък искал да се знае дали младата госпожица ще го направи баща, както се твърди през последните дни.

Цветелина Грахич се съблече полугола в снега, спасила се е от голяма трагедия

Последната версия около любовния живот на Орлин е, че ще става баща в началото на следващата година. Самият той неотдавна призна, че сега, след излизането на първия му самостоятелен албум „Още малко“, след първия му голям концерт в НДК и след турнето из България, ще си позволи голяма ваканция през януари, пише „Галерия“.

Нова телевизия пред грандиозна издънка, свързана с Виктор Ангелов

Според светските клюкари из София именно тогава Павлов ще се отдаде на изгората си, която на този етап живеела по-често в Дубай, отколкото в София. Той бил доста изненадан, че хубавицата ще го направи родител, но нямал нищо против да поеме най-важната си житейска роля.

За сватбата обаче още било рано да се правят сметки. Орлин одобрявал модела на близкия си приятел Васил Петров, който от години живее без брак с годеницата си Маргарита.