Шеф Виктор Ангелов се появи при Аделина Радева буквално неузнаваем. Лицето му бе покрито с гъста брада, а това показва, че финалът на "Кухнята на Ада", който ще бъде излъчен тази вечер, е минал отдавна. Видът му бе уморен, с големи торбички под очите - дали от умора или от ранното ставане, не е ясно.
Въпреки че знае точно кой ще се закичи с престижната победа в първия сезон на шоуто, готвачът не издаде по никакъв начин развръзката. Драма в кухнята на Hell's kitchen! Светла и Филип втрещиха всички с думите си, а Нина… (СНИМКИ)


"Човек трябва да е настроен отговорно и да се съобразява с изискванията на шефа. В краткосрочен план 100-те хиляди лева ги вълнуват и ги радват повече, в дългосрочен обаче, работата, която им се дава, е по-хубавият приз, защото ще ги подготви да реализират най-големите си мечти", смята Ангелов.

"Имат малко време за менютата. Най-вероятно не са спали", коментира последната поставена задача на финалистите Филип и Дани Спартак шефът.


 

Искате да изглеждате като Анджелина Джоли? Вижте каква е тайната на красотата й

"Ако на мен ми се налагаше да се презентирам ястие сега, бих показал модерен вкус на класическия прочит. Двамата финалисти минаха през много изпитания. "Кухнята на Ада" изгради много в тях, разликите им са обаче в нюансите", каза той.

"Мен ме интересува какво са научили, колко са напреднали и разбрали ли са най-важното. Всички, които участваха в първи сезон, имат благодарността ми, че излязоха от зоната си на комфорт и дойдоха да се проверят и видят кое е най-ценно. Всички много се посъбудиха", завърши той.