Всички сме чували за множествения оргазъм, но обикновено го приемаме за градска легенда. Секспертите обаче ни уверяват, че такова нещо съществува. И което е още по-хубаво – всички можем да имаме такъв.Няма нужда да обясняваме колко хубаво нещо е оргазмът. Но освен удоволствие, той носи и редица ползи за здравето – повишава имунитета, регулира съня, облекчава тревожността и депресията и създава усещане за емоционално благополучие, пише iwoman.bg
Колкото повече удоволствие получавате, толкова по-лесно тялото ви освобождава хормоните на удоволствието. В допълнение към всичко това, оргазмът допринася за психическия и емоционален баланс.

И ако един оргазъм е здравословен, представете си каква е ползата от два или повече!Въпросът е как да го постигнете. Много жени не си позволяват да достигнат крайна степен на възбуда, а това е ключът към многото оргазми. Следващите седем стъпки ще ви помогнат да мултиплицирате удоволствието.

Проверете емоциите си

Изпитването на множествен оргазъм е въпрос на физическа техника (ще стигнем и дотам), но първата стъпка е в мисловната и емоционална нагласа. Да си мултиоргазмена жена е най-вече начин на мислене. Просто трябва да повярвате, че е възможно да имате повече от един оргазъм. Това означава да се отпуснете, да престанете да се контролирате и да се гмурнете в дълбокото.

Забавете го

Мъжката издръжливост е ключов фактор. Обикновено на мъжете им отнема от 3 до 7 минути да свършат, докато на повечето жени – от 10 до 20. Тази разлика е проблемна. Затова се препоръчва любовна игра, фокусирана върху жената. Това й позволява да се възбуди преди мъжа и съответно да достигне един или повече оргазма.

Оставете го да ви поглези

Мъжът не иска нищо повече от това да види как свършвате веднъж или два пъти. Повечето мъже са щедри в доставянето на удоволствие, но немалка част от жените се притесняват фокусът на еротичната игра да е върху собственото им удоволствие. Позволете си да се отпуснете и да се насладите и забравете притеснения като "отнема ми твърде много време да се възбудя“ и "сигурно се отегчава там долу“.

Помогнете му с ръцете

За повечето жени ръцете и устата на партньора са най-добрият инструмент за достигане на върха, така че му помогнете да ги използва правилно. Покажете му как ви харесва да бъдете докосвани. Много жени обичат комбинацията от орален секс и няколко пръста вътре, тъй като това стимулира клитора едновременно отвън и вътре в основата му. Покажете му как да го направи и му дайте да разбере кое ви харесва.

Дишайте

След първия си оргазъм си дайте миг-два почивка, преди да започнете да изграждате възбудата отново. Следващият ви оргазъм може да дойде след няколко минути. Фокусирайте се върху дишането. Когато хората са сексуално възбудени, те задържат дъха си или дишат плитко. Дълбокото равномерно дишане ще ви помогне да се отпуснете и ще увеличи удоволствието.

Стимулирайте клитора

Когато партньорът ви проникне, продължете с клиторната стимулация. Повечето жени не могат да свършат само от проникване, но могат да свършат от стимулация на клитора. Това е начинът да стигнете до оргазъм.

Поддържайте връзка

Дълбоките вагинални оргазми са въпрос на отпускане. Усещането, че сте на една вълна с партньора, може да помогне. Поддържайте контакт с поглед, позволете му да разбере какво се случва с вас. Това може да ви направи по-открити и уязвими, но също така е ключ към по-дълбоко оргазмено изживяване.Щом веднъж достигнете втория си оргазъм, вратите са отворени – можете да имате три, четири или повече. Няма лимит колко оргазма може да изпита една жена. Ако не се получи от първия път, не се тревожете – продължавайте да практикувате и да се наслаждавате с партньора си.