Папараците на Николета Лозанова заснеха певеца в един от делничните дни, а видът и угриженото му изражение шокираха зрителите на предаването. Кадрите излъчени в неделя вечерта от таблоида показват моменти от ежедневието на певецът, който напуска дома си, минава през студиото си, след това пазарува и отново се прибира у дома. Но не това е интересно в случая.
Изражението му, бавната походка, често оглеждане показват, че любимецът на пенсионерките преживява истинска драма притеснен от морална гледна точка, след разкритията за връзката му в омъжената Веселина, която заряза двете си деца, за да топли леглото на певеца. Изглежда мислите в главата му препускат или угризенията не му дават мира, пише на HotArena. 

Според запознати Маринов най-много страдал заради безвъзвратно разрушения си публичен имидж на разбивач на семейства.

Преди около месец новината за новата любовница на естраден трубадур номер 1 Веселин Маринов взриви България! Русата дама първо беше заснета от папараци на любовен обяд сМаринов във Варна. Оказа се, че това е 42 - годишната Веселина Пеева от Добрич, зарязала мъжа си -уважаван и сериозен бизнесмен и двете си деца, за да бъде с Маринов.  
 
Преди две години Веселина дори слага силиконови импланти в гърдите, за да се хареса още повече на певеца.  А на всичкото отгоре освен, че зарязва децата си, започва да ги третира и като престъпници като пуска молба в МВР да не могат да пътуват в чужбина с баща си.
 
HotArena научи, че аферата на Веселин Маринов с Веселина Пеева много скоро ще придобие още по-скандален публичен характер. Веселин Маринов освен към нея имал интерес и към..... непълнолетната и дъщеря! За това говори шокиращ СМС изпратен от певеца до момиченцето наПеева.