Безспорно българката се кичи със славата на една от най—красивите жени по цял вят. Но в нашенската представа арабките също заемат достойно място. Дали заради цялата мистика в облеклото им или екзотиката им – не е ясно. Едно обаче е сигурно – за тях винаги има какво да с каже.

Преди време от jenata.blitz.bg ви споделиха, че за красотата на арабките се носят легенди, а тайната им е много проста и се крие в няколко прости трикчета.

Малко след това от jenata.blitz.bg ви показаха снимки на едни от най-известните съпруги на арабските шейхове, които плениха света с неповторим стил и приказна красота.

Непосредствено след това от jenata.blitz.bg разбиха на пух и прах всички митове жените в Арабските емирства и ви показахме с фотоси как в действителност живеят жените там.

Сега обаче от jenata.blitz.bg решиха да разбулят и друга мистерия, която е свързана с дамите в Иран.

Ориенталски красавици, по които всички полудяха, а те се оказаха… кралски особи! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Само преди половин век страната беше светска държава. Жените носеха бански костюми и мини поли, можеха свободно да общуват с мъже и да получават желаното от тях самите образование. Излишно е да казвам, че страната се развиваше с доста бързи темпове. Но през 1979 година ислямската революция се случи и всичко се промени драматично.

От jenata.blitz.bg не възнамеряват да обсъждат политиката тук, просто искат да ви покажат невероятното ниво на свобода, което тази страна е имала в миналото, що се касае за жените.

Но ако искате да видите снимки, които го доказват, и сами да си направите изводите какво е било преди ислямската революция и сега, то посетете jenata.blitz.bg