С настъпването на есента и все по-хладните октомврийски дни, дойде и любимото време на милиони жени по света – ежегодният календар на горещите и сексапилни пожарникари от Австралия.

Те се грижат за безопасността на хората и техните домове. Винаги са в готовност да откликнат на всяка спешна ситуация. За тези, които са спасили, те са своеобразни герои. 

Генеколози от САЩ посочиха най-лесния начин за постигането на идеален секс

И не само... За поредна година австралийските пожарникари участват в снимките на секси календар за предстоящата година. А освен, че разпалват страстите на почитателките си с провокативни снимки, на които демонстрират перфектен тен, изваяни мускули и божествени тела, те разтапят и сърцата. 

На снимките, техни партньори са миловидни животинки, сред които малки кученца, пухкави котенца, любопитни сурикати и други зверчета. 

Пожарникарите обаче не свалят униформите си току така – инициативата е изцяло с благотворителна цел. Тази година, събраните чрез продажбата на календара средства, ще отидат в подкрепа на австралийската зоологическа градина за диви животни.

Традицията започва още през 1993 г. и всяка следваща година, верните почитателки на австралийските пожарникари чакат с нетърпение да излезе новият секси календар.