Не веднъж от jenata.blitz.bg са писали за това колко секси е първата дама на САЩ. Мелания Тръмп наскоро нагорещи страстите до червено като се появи с доста впита рокля, която в областта на седалище й имаше доста интересен елемент.

Не отдавна пък се появиха нейни снимки по бански, но и на други световноизвестни дами, които показаха как в действителност изглежда греховно красивото й тяло.

При всяка нейна поява тя събира всички погледи върху себе си без никакъв проблем. Доказателство за това бе и визията й, на която бе заложила при срещата си с френската й колежка Бриджит Макрон

Всички обаче се питат едно – как е възможно 48-годишната бивша моделка да изглежда толкова зашеметяващо добре. Преди време от jenata.blitz.bg ви издадоха тайната й за красива фигура.

С наближаването на коледните празници Мелания направи нещо, заради което я разпънаха на кръст, а в основата бяха „кървавите й реки“.

Сега обаче първата дама на САЩ реши да сподели друга голяма тайна. По думите й тя често прави това в Белия дом, а всички са луди по произведението й.

Но какво точно е то ще научите на jenata.blitz.bg