Всички сме наясно, че черните обувки са изключително класически и стилни. Почти няма жена и мъж, които да нямат подобен чифт у дома. Все по-често и дечицата се сдобиват с черен чифт обувки.

Не е за вярване защо трябва да пъхнете картофи в новите обувки! СНИМКИ

Читателка на jenata.blitz.bg  разказа през какъв ужас е минала, но и какво решение е намерила. 

„Дъщеря ми играе в училищната танцова школа. Там ги задължават да бъдат с черни лачени обувки. Не знам от танците ли е, от некачествената материя или от нещо друго, но малката успяваше да скъса обувките буквално за две седмици“, споделя Вероника в писмо, което израти до фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Тя каза, че месеци наред е давала пари за нов чифт черни лачени обувки, но един ден намерила невероятно решение.

За нищо на света не изхвърляйте тези торбички от новите обувки! Те…

„Пробвах дори и с лак са коса – някой ми бе казал, че имал ефект, но уви – не! Не бях сигурна, че този метод, който приложих, ще се получи, но пробвах. И чудото стана! Намерих евтин и ефикасен начин, благодарение на който подобрих външния вид на старите черни обувки.

В началото никоя майка или учителка не забеляза какво съм направила с обувките на малката. Когато им казах, те също изпробваха този метод и оттогава не спират да ми благодарят“, казва читателката на jenata.blitz.bg  Вероника.

Но какъв е евтиният и ефективен начин, благодарение на който можем да подобрим външния вид на старите черни обувки, ще научите на jenata.blitz.bg