Ако искате да добавите разнообразие при приготвянето на пилешкото месо, то най-добре е да обмислите в каква марината ще го приготвите. В следващите редове ще в издадем нашата тайна за приготвянето на вкусно месце, което се топи в устата.

Майка ми показа уникална рецепта за мусака, всички вкъщи полудяха по нея! (СНИМКИ)


Такава марината се приготвя бързо и то от продукти, които вероятно абсолютно всеки има в хладилника си, а резултатът е просто изключителен. 

Най-добре е пилето да се остави цяла вечер да кисне в маринатата, преди да се сготви, за да може да поеме добре подправките и соса. 

Ако обаче нямате толкова много време, обстоятелствата ви притискат и трябва да действате форсмажорно, то оставете пилешкото за около 20-25 минутки в маринатата преди готвене. 

Вижте как да приготвите тази уникална марината за пилешко месце и всички да се побъркат по него, на jenata.blitz.bg