Няма човек, за когото сексът да не е изключително важен елемент от живота му. Преди време от jenata.blitz.bg ви разкриха какво трябва и какво не трябва да правите по време на оралния секс, така че да побъркате половинката си от удоволствие.

Преди това от jenata.blitz.bg пък ви разкриха всички тайни, свързани с аналния секс.

Сега обаче ще си поговорим за това какво е „твърд секс” (BDSM или БДСМ, което е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт, нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на ролеви игри на господство и подчинение) и какво е общото му със садо-мазо историите.

Тайните в секса паднаха: Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени (СНИМКИ 18+)

Важно е да уточним, че твърдият секс често се приравнява с грубия coitus/коитус (полов акт), който далеч не е съгласуван по взаимно съгласие. Важно е да се разбере разликата между удовлетворение от приятна твърдост и насилие, не рядко придружено от увреждане на гениталиите. Нека научим какво е твърд секс и как може да разнообрази интимния живот.

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса

Запознайте се с концепцията

Запознати с понятието твърд секс изисква господстващо и покорно. Първата играе ролята на майстор (или любовница), който подчинява партньора в лека или груба форма. Вторият, напротив, е изпълнителят, който безспорно изпълнява всички указания на господстващия си.

Към днешна дата има голямо количество литература за BDSM, която включва различни методи на твърд секс, вариращи от плесване по гърдите и завършващи с обвързване и използване на груби методи на наказание (мигли, горещ восък, вибратори, вибратори).

Но всичко, което трябва да знаете за твърдия садо-мазо секс - как да започнете, какво да правите и какво не, както и много снимки ще видите на jenata.litz.bg