Както всяка друга жена, най-вероятно се чувствате зле за тези малки “несъвършенства” на тялото си, след като се вгледате в себе си в огледалото. Е, ако го правите, спрете сега! Въпреки, че всички тези малки несъвършенства явно са сериозен проблем за вас, мъжете ги намират изненадващо привлекателни.


Ние искаме да ви насърчим да харесвате тялото си такова, каквото е, така че решихме да разкрием тези “несъвършенства”, които привличат партньора ви толкова много.

1. Големи бедра

Мъжете са физически привлечени от жени с големи бедра.

2. Закръглени момичета

Научно доказано е, че мъжете харесват по-закръглени жени. Според последните проучвания, Кели Брук е живият пример за идеалното женско тяло.

3. Нацупени устни

Тези от вас, които имат големи и плътни устни, често се оплакват от тях! Не се оплаквайте големи устни са наистина харесвани от мъжката част!

4. Лунички

От сега нататък не маскирайте вашите лунички. Мъжете действително намират луничките за нещо много атрактивно и екзотично.

5. Бенките

6. Димпълс върху долната част на гърба

Доказано е, че тези трапчинки на гърба, привличат вниманието на мъжете.

7. Дебели бедра

Друг “несъвършенство” което мъжете всъщност обичат. Стереотипите се променят, и жените с дебели бедра вече не ги крият.

8. Скромността

Ако често се изчервявате, имате още една точка в своя полза. Един невинен поглед кара мъжете да полудяват.

9. Несъзнателните навици

Тези малки сладки мании, или само несъзнателни навици, също са в списъка. Например, начина, по който докосвате косата си, или движите краката си, когато сте заспали..

10. Дълбок глас

Повечето жени имат високи пронизителен глас, но ако сте изключение, не се чувствайте зле. Мъжете са по-привлечени от жени с дълбоки и плътни гласове. Определят този глас като много съблазнителен и загадъчен.

11. Вашият естествен аромат

Ароматът на кожата ви кара да сте уникален. Въпреки, че хубав парфюм е начин за привличане на внимание, мъжете мислят, че чаровната миризмата на кожата ви е нещо на което е много трудно да се устои.