Компания момичета решиха да си направят фотосесия по подобие на ангелите на Victoria’s Secret, направена в рамките на рекламна кампаня на плаж в Малибу, като за нея използват същите бански, които са покривали и телата на прекрасните моделки. Целта на експеримента на групата млади жени е да покажат как въпросните облекла за къпане ще стоят на фигурите на обикновените жени.

Момичетата повторили позите на моделките. Те искат по този начин да изпратят до обществото следното послание: "Не всяка може да работи с най-известната в света компания за дамско бельо. Не всяка може да стане известна и да бъде неистово желана в света на модата. Но, въпреки това, ти не трябва да се чувстваш по-малко жена".

"За да носиш бански не е задължително да изглеждат като моделката Бехати Принсоло. Правете онова, което ви радва, и всичко ще е наред", казва Шеридън. 

"Трудно е да си обективна по въпроса за самооценката на външността, затова, ако някой ти прави комплимент, вярвай му!", казва Кристин.  

"Не всяка от нас е моделка, но светът е подиум за всяка от нас", казва Лара.  


 
"Мисля, че всяко момиче трябва все някога да се снима в бански на плаж. Това е забавен опит, който помага за освобождаването от липсата на самоувереност", смята Алисън. 

"Фотошопираната кожа и липсата на мазнини не те правят красива, красива те прави самоувереността ти и сиянието отвътре", категорична е Кирстен.  

"Не се сравнявайте с моделките. Само малцина от нас имат такава външност", подчертава Нина. 


Някои ще кажат: "Грижете се за себе си и ще изглеждате като ангелите на Victoria’s Secret". Да, трябва да се грижите за себе си: да се храните здравословно, да се занимавате със спорт, да се обличате в красиви дрехи, да се грижите за личната си хигиена, правилно да използвате козметиката.  


Но не е необходимо постоянно да се самоусъвършенствате, наподобявайки някой друг. Кой е измислил идеалите? Къде е казано, че те трябва задължително да бъдат следвани? Ако не изглеждате като Тайра Банкс, Хелена Кристенсен или Карен Мюлдър, това не означава, че вие не сте красива и неотразима. Някои се раждат с тънки кости, други с масивни; някои с леко гърбав нос или с чипо малко носленце; с дълги или къси крака; с определено телосложение. И ако едните ги взимат за модели, то това не означава, че с вторите нещо не е наред.