Едно от тях (заради което завиждаме на мъжете) е, че пишкат прави. Но, ако си мислиш, че да имаш такова нещо между краката си е супер забавно, ние ще ти кажем 10 причини, които ще променят мнението ти. Не искаме да си мерим интимните части или да правим конкурс на кой му е по-трудно, а просто да напомним, че винаги тревата на другия двор ни се струва по-зелена.
1. Да захванат пениса с ципа на панталона си, е истински кошмар за мъжете! Ние сме истински щастливки, че не ни се налага да се притесняваме какво може да се заклещи между зъбците на ципа.

2. Случайно да седнат на топките си. Това също боли ужасно много! Ако може да го изпиташ, със сигурност никога няма да се чувстваш по-предадена от задника си. Това не е нещо, което момчетата могат да предвидят и предотвратят, но определено е доста болезнено.

3. Притесняват се за топките си като цяло. Да, 24 часа всеки ден от седмицата мъжете са нащрек за заплахи за техния скротум. Плашат се от удар в топките, а ние какво да кажеш за раждането? Те биха използвали оправданието, че ние знаем кога ще дойде момента и имаме време да се подхотвим психически, докато в техния случай може да настъпи абсолютно неочаквано, навсякъде и по всяко време!

4. Потни топки през лятото - най-ужасното нещо за един мъж!

5. Усукване на тестисите. Много неща могат да се случат с тези "атрибути". Освен това може да стане в най-неочаквания и неудобен момент и очевидно е доста болезнено!

6. Сядайки, случайно докосваш тоалетната (от вътрешната страна) с пениса си. Окей е, ако си вкъщи, но звучи съвсем различно, ако става въпрос за обществена тоалетна.

7. Да се обръснеш долу (особено около чувствителните месести кълба с текстура като ухото на слона) е доста трудна задача.

8. Периодът след секс. Пенисът трябва да си вземе дрямката след това, той е толкова изтощен, че по-добре не го закачай.

9. Пишкането след секс. Има много неща, които могат да се случат тук. Най-досадно е остатъкът от засъхнала сперма, който може дори да раздели струята в две различни посоки (и нито едната да не е към тоалетната).

Източник: cosmopolitan.bg