Тайванският уфолог Скот Уоринг твърди, че записаните звуци от езеро в Стиймбоут Спрингс, щата Колорадо, може да принадлежат на НЛО и че човешката намеса може да предизвика военен отговор.

Сътрудник на Службата за паркове и дива природа на Колорадо публикува в Twitter видео, на което се чуват странни звуци, идващи от дъното на езерото.

Скот Уоринг заявява, че през последните няколко години хиляди жители на Колорадо са станали свидетели на НЛО. Сигналите показват, според него, че дълбоко под езерото има извънземна база, която усилва звуците отдолу, защото е замръзнала...."

"Базите на извънземните никога не са малки. Повечето от тях са дълбоки от 3 до 6 км и покриват площ от около 5 км, като дори имат собствена метеорологична система.... Това е 100% доказателство за съществуването на извънземна база под това езеро в Колорадо.

- Но ако сигналите могат да се предават от базата на извънземните, това ще работи и за изпращане на сигнали обратно към базата. Високоговорител, поставен в дупка в леда с дълбочина 1 метър в средата на езерото, ще бъде достатъчен, за да им изпратим звуков сигнал."

Скот Уоринг е убеден, че тези звуци са доказателство за съществуването на извънземни.

Превод и редакция: БЛИЦ