След затварянето на голяма част от казината в цялата страна единственото, с което могат да се задоволят любителите на залаганията, са онлайн казината. След като политиците прекратиха монопола в хазартния бранш, много от нещата, които досега познавахме, загубиха влиянието си (1).

Пристрастяващите скреч карти и машинки дълго време няма да бъдат виждани благодарение на политическата ситуация в страната, но въпреки това онлайн бизнесът процъфтява. 

Водещият сайт Slotv.com може да се каже, че разбива конкуренцията с офертите и разнообразието си. Въпреки скъпите изисквания и нововъведения онлайн хазартът се счита за едно от най-големите занимания извън работно време. Нуждата за залагане и последващата емоцията са нещо, което играчите винаги ще търсят независимо дали са отворени залите или всичко е онлайн. Разбира се, друга е ситуацията, когато си заобиколен от други също толкова зарибени играчи, но затова са измислени и онлайн казината, където чувството не се губи.

С какво е по-различен сайтът от останалите?

За да станеш част от тази общността на онлайн играчите, със сигурност трябва го посетиш. Сайтът разполага с най-новите и интересни игри, както и със стари класики. Но не затова платформата е на върха на класациите. Бонусите са това, което го разделя от конкуренцията. Може би звучи невероятно, но получаваш бонус още след като се регистрираш в размер на 1500 евро и 150 безплатни завъртания. Малко са сайтовете, които предоставят дори половината на този бонус на клиентите си, камо ли допълнителни. 

Спорните залози са нещото, което заслужава най-много внимание в днешно време и затова има и опция за безплатен спортен залог. А ако това не ви стига, има и още! През уикенда всеки има повече време за себе си. Какво по-хубаво, ако спечелиш, докато се забавляваш? Ако се възползваш от опцията Бонус уикенд, можеш да имаш до 30 безплатни завъртания и възможност да заложиш на 3 спортни събития с общ коефициент до 3.4. Всеки един може да получи тези бонуси и дори повече, стига да е навършил пълнолетие и да има дебитна или кредитна карта. Извършването на депозит дори не задължава клиентите да използват MasterCard или Visa. Сайтът позволява още над 10 опции, с които да извършиш плащането и да започнеш да играеш. 

Освен спортните залагания https://slotv.com/bg/tourneys разполага и с над 2500 игри, които биват актуализирани почти всяка седмица. За да е по-удобно и лесно за играчите, игрите са разделени на подгрупи като: Бакара, Кено, Бинго и, разбира се, Онлайн слотове. Разбира се, слотовете са специалността на сайта и поводът за скока в хазартните печалби. Различните категории предлагат и турнири, от които се печелят още по-големи награди.

Каква е политиката за нови играчи?

Дори и да не сте влизали в онлайн казино платформата, има FAQ поле, което подробно обяснява как точно се случват нещата в хазартния бранш. Всеки нов играч подробно бива разведен из сайта и неговите характеристики. Внимателно се обясняват и правата му. Въпреки че е сравнително нова хазартна платформа тя е изключително популярна. Освен множеството игри и помощта си към играчите сайтът има слотове от всички големи софтуерни доставчици като Play’n GO, EGT (Euro Games Technology), NetEnt и още много други. 

Въпреки регреса в хазарта през 2019 сайтове като този правят този тип забавление възможно и атрактивно. Най-големият позитив на платформата е печалбата. Независимо на коя игра и по кое време джакпотите могат да надхвърлят 50000 долара и това е най-атрактивното. Дори в залите в Лас Вегас е трудно да спечелиш толкова, ако нямаш вече изградена репутация или не си страшен късметлия. А с този сайт всеки регистрирал се играч може да спечели такива суми в комфорта на дома си. Дали играеш от настолен компютър или от мобилен телефон, няма значение, стига да има стабилна интернет връзка. Както казват във всевъзможни форуми - „Печалбите валят, стига да играеш достатъчно“.