Черно море, както твърдят уфолозите, се намира под "калпака" на извънземните. В морето имало голям брой подземни и дори подводни бази на извънземни. 


Например, НЛО, излитането им изпод планина Медвед в град Болшая Ялта в Крим, е доста често явление, пише специализираният в извънземното и паранормалното сайт Езорейтер. 

През изминалите дни Черно море отново демонстрира нещо удивително - НЛО във вида на огнено "око", пулсиращ ярък обект над нощната вода, който е трудно да бъде идентифициран като нещо друго, освен извънземен апарат, при което доста необичаен и до някаква степен дори вълшебен.

За съжаление, нито снимки, нито видео това не могат да предадат.  

Именно така нещото бе характеризирано от жителят на България Росен Жейнов, който е заснел чудото над Черно море близо до град Бургас. 

Това не може да бъде самолет, хеликоптер, твърде е необичайно за земен летателен апарат. Той е уникален дори за НЛО. 

Що се отнася до уникалността на видяното, с нея не са съгласни някои потребители в мрежата, в частност жителите на Крим, които, както се оказва, са виждали нещо подобно редица пъти - и винаги това се случва през нощта. 

Може би известният уфолог Скот Уоринг е прав. Той бе един от първите, които анализираха видеото и изказаха мнение - НЛО-то излита от подводна база и пулсира в момента на оттичане на излишната вода.   

Дали това е така, или не, ние няма как да разберем. Само може да гледаме на пулсиращото око.  

Превод и редакция: БЛИЦ